Drieluik-schilderijen

Drieluik-schilderijen

kinderschilderij vrolijke vrienden

Dit is een veelluik schilderij speciaal gemaakt voor op de kinderkamer of de babykamer. Het kunstwerk heeft negen panelen en alle panelen bevatten een vrolijke vriend. Zo zie je een vrolijke vis, een vrolijke beer en een vrolijke koe. Een kunstwerk om gelukkig van te worden en leuk om de kinderkamer of babykamer op te vrolijken en kleur te geven.

naar de website

Schilderij Geisha

Een schilderij geheel geschilderd in Oosterse sferen voor de liefhebber. Het kunstwerk is vooral geschilderd in het rood. Dit drieluik schilderij geeft een heerlijke sfeer in huis en past in veel verschillende interieurs. Het werk is door de kunstenares gesigneerd en makkelijk thuis op te hangen. Het werk is 125 bij 60 centimeter.

naar de website

Schilderij Poem

Dit kunstwerk is een veelluik met maar liefst 9 panelen. Op elk paneel is een ander verhaal geschilderd, wat een prachtig effect geeft. In dit werk is vooral de kleur rood gebruikt in combinatie met zwart en grijstinten. Het schilderij creeert een warme sfeer in huis en is een echte blikvanger. Je blijft er naar kijken.

naar de website

Faces of Venice 2

Dit is een prachtig vierluik schilderij. Dit kunstwerk is geschilderd in een figuratieve stijl en hiervoor is acrylverf gebruikt. Je ziet vooral de kleuren grijs, bruin, geel en rood afgewerkt met wit. Het schilderij kan op verschillende manieren worden opgehangen. Dat maakt dit werk voor vele plekken geschikt.

naar de website

Schilderij dansers

Dit is een drieluik schilderij van drie danseressen. Erg mooi weergegeven in verschillende kleuren. Het werk past mooi in een moderne inrichting en dit kunstwerk vrolijkt je interieur zeker op. Het werk is volledig met de hand geschilderd en gesigneerd door de kunstenares.

naar de website

Bonsai bruin

Een uniek vierluik schilderij van een prachtige boom volledig geschilderd in verschillende bruintinten. Dit is een werk wat in vele huishoudens leuk zal staan. Maar het komt toch echt het best tot zijn recht in een landelijk of modern interieur. Dit prachtige werk is volledig met de hand geschilderd. Hiervoor is acrylverf gebruikt.

naar de website

Schilderij drieluik herfst

Dit is een drieluik schilderij met een herfst thema. Je ziet namelijk een mooie bomen met versschillende kleuren van bladeren. De boom is half abstract. De kunstenares heeft dit werk volledig met de hand geschilderd en ook gesigneerd. je kan het werk makkelijk thuis ophangen.

naar de website

Welkom

Welkom op deze webpagina waar u vooral drieluik-schilderijen kan vinden. Drieluik schilderijen zijn schilderijen die uit drie delen bestaan, maar wel één schilderij vormt. Op deze website staan veel verschillende schilderijen. Zo heb je stillevens, maar ook natuurschilderijen dus vooral bloemen en bomen. Het grootste gedeelte van de site bestaat uit abstracte schilderijen. Abstract wordt ook wel moderne kunst genoemd. Bij een abstract schilderij kunnen mensen zelf bepalen wat ze in het schilderij zien. Iedereen kijkt er anders tegenaan. Naast drieluik-schilderijen zijn er ook twee, vier en vijfluik-schilderijen. Dat is precies hetzelfde als een drieluik, alleen bestaat een schilderij dan uit 2,4 of 5 delen. De schilderijen passen in verschillende inrichtingen. Zo passen bepaalde schilderijen goed bij een moderne inrichting, andere schilderijen passen weer beter in een klassieke, retro, vintage of landelijke inrichting. Zo is er dus voor elk interieur een prachtig schilderij te vinden.

Tweeluik schilderij haan

Dit is een tweeluik schilderij van twee hanen. Het werk is grappig en fantasierijk. Op het kunstwerk zie je twee hanen in pak bezig met een belangrijk gesprek. Dit werk is door de schilder gesigneerd en makkelijk thuis op te hangen.

naar de website

negenluik abstract

Dit is een 9-luik schilderij met een unieke uitstraling. Elk deel van dit schilderij is abstract geschilderd. Zo lijken het wel 9 verschillende schilderijen. Het kunstwerk is volledig met de hand geschilderd en is gespannen op een frame. De kunstenaar heeft zijn werk gesigneerd.

naar de website

Drieluik bloemen

Dit is een drieluik schilderij van mooie blauwe bloemen. Het schilderij heeft een moderne stijl. Dit kunstwerk is 100% met de hand geschilderd en is door de kunstenares getekend. Het werk doet het goed boven de bank.

naar de website

Many Peoples

Dit is een meerluik schilderij die bestaat uit negen delen. Het kunstwerk is volledig met de hand geschilderd en is opgespannen op een frame. Het werk is kleurrijk en heeft vooral zachte achtergronden kleuren. Op de luiken zijn zwarte figuren getekend. De kunstenaar heeft zijn werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij the Cradle

Een groot, kleurrijk, abstract drieluik schilderij geschilderd een Duitse kunstenaar. Het kunstwerk is echt een blikvanger in je huis. De schilder heeft zijn werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Swinging Colours

Dit is een modern, abstract drieluik schilderij van de kunstenaar Büttner. Het kunstwerk is geschilderd in de drie hoofdkleuren rood, groen en blauw. Op het werk staat ook een fantasietekst. Dit is echt de blikvanger van je interieur.

naar de website

Schilderij Summer Garden

Dit is een vijfluik schilderij geschilderd door kunstenares Ines. Het Kunstwerk heet Summer garden. Ines heeft hier een prachtig, kleurrijk bloemenveld geschilderd.

naar de website

Schilderij Splash

Een strak, moderne drieluik schilderij van de kunstenaar Büttner. Dit kunstwerk heet Splash en is vooral geschilderd in blauw, bruin en grijs. Een prachtig schilderij dat mooi past in een modern interieur.

naar de website

Schilderij Spectacular

Een prachtig abstract schilderij van de kunstenaar Büttner. Het moderne kunstwerk heeft aluminium verbindingen. Het werk is vooral geschilderd in beige, bruin, wit en koper. De schilder heeft zijn werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

schilderij Spectacular

Een abstract drieluik schilderij van de kunstenaar Büttner. Het schilderij is zwart-wit met kleine kleuraccenten. Een prachtig kunstwerk voor in een strakke interieur

naar de website

Schilderij Spaceman

Een abstract tweeluik schilderij geschilderd door de kunstenaar Büttner. Het is een modern kunstwerk met krachtige rode en oranje tinten. De schilderij heet Spaceman en heeft dus een ruimtelijk thema.

naar de website

Schilderij Shooting Color

Een abstract drieluik schilderij waar de kleuren vanaf spatten. Het kunstwerk is vooral geschilderd in blauw, grijs en rood.

naar de website

Schilderij Landscape

Een prachtig vierluik schilderij geschilderd door de kunstenares Aleksandra. Het kunstwerk heet Landscape with a boat. Het is een zeer rustgevend landschap met een ondergaande zon in een oranje gloed boven het kabbelend water. De schilder heeft haar werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij Peaceful Walk

Dit is een figuratief drieluik-schilderij van de kunstenaar Büttner. Het schilderij heet Peaceful Walk en heeft moderne aluminium verbindingen. De schilder heeft zijn werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Colourize

Een abstract drieluik schilderijen geschilderd door een Duitse kunstenaar. Het is een abstract landschap met rode bomen.

naar de website

Schilderij City Heat

Een prachtig drieluik-schilderij van de kunstenaar Büttner. Het kunstwerk heet City Heat. Het werk straalt ook echt warmte af door de drie hoofdkleuren rood, oranje en geel te gebruiken. De schilder heeft zijn werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij Marirrast Still

Een abstract drieluik schilderij geschilderd door Elizabeth. Dit is een stilleven van twee bloemenvazen met bloemen. De meest gebruikte kleuren zijn rood, oranje en geel. De kunstenares heeft haar werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Toad's Spur

Een abstract drieluik schilderij geschilderd door Elizabeth. Het kunstwerk heet Toad's Spur. De meest gebruikte kleuren zijn Rood en oranje op een witte achtergrond.

naar de website

Schilderij Mystical Foxtail

Een drieluik schilderij geschilderd door Elizabeth. Het kunstwerk heet Mystical Foxtail. De meest gebruikte kleuren zijn Paars, roze en wit.

naar de website

Schilderij Meadows Flowers

Een opvallend drieluik schilderij van kunstenares Aleksandra. Een prachtig schilderij van paarse en rode bloeen geschilderd op een groene achtergrond. De felle veldbloemen geven je echt een zomersgevoel. Een echte eye-catcher in je huis.

naar de website

Schilderij Rare Cure Roots

een prachtig abstract drieluik schilderij van kunstenares Elizabeth. Het kunstwerk heet Rare Cure Roots. De meest gebruikte kleuren zijn oranje, bruin en geel. De abstracte bomen op het schilderij geven het werk echt een herfst uitstraling.

naar de website

Schilderij Endless Sea

Een prachtig tweeluik schilderij van de kunstenaar Büttner. Het kunstwerk heet Endless Sea en je ziet ook letterlijke een eindeloze zee. Het werk is rustgevend en laat je wegdromen bij het landschap. De schilder heeft zijn werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij Natural Abstract

Een vierluik schilderij geschilderd door de kunstenaar Büttner in de hoofdkleuren blauw, groen, oranje en wit. Het kunstwerk heet Natural Abstract. Een prachtig, inspirerend schilderij voor in de woonkamer.

naar de website

Schilderij Shooting Branch

Een prachtig drieluik schilderij geschilderd door Elizabeth. Je ziet een boom geschilderd op een rood/zwarte achtergrond. De schilder heeft haar werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Heavenly View

Een prachtig abstract schilderij van de kunstenaar Lennox. Het kunstwerk heet Heavenly View. Deze tweeluik schilderij staat mooi in een natuurlijke inrichting met ruw hout, ruwe stoffen en natuurlijke tinten. Het kunstwerk is geschilderd in wit-grijs en bruine tinten met een rood accent.

naar de website

Schilderij Erosion

Een abstract drieluik schilderij van kunstenares Ines. Het schilderij heet Erosion. Zij geeft met dit kunstwerk op schitterende wijze weer hoe het erosieproces werkt. Een kunstwerk waar je naar blijft kijken. De schilder heeft haar werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Colourful Swings

Een prachtig abstract drieluik schilderij van kunstenares Elizabeth. Het schilderij heet Colourful Swings en de meest gebuikte kleuren zijn: geel, rood en bruin. De schilder heeft haar werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Poppies

Een prachtig drieluik-schilderij geschilderd door kunstenares Aleksandra. het kunstwerk bestaat uit klaprozen en geeft een zomerse sfeer aan je interieur. De meest gebruikte kleuren zijn rood en oranje op een grijze achtergrond.

naar de website

Schilderij Parade

Een drieluik schilderij geschilderd door Büttner. Het kunstwerk is een abstract schilderij met een groep zwarte figuren op een rode achtergrond. De kunstenaar heeft zijn werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Horizon African

Een prachtig drieluik schilderij van kunstenares Elizabeth. Het is een Afrikaans landschap met een man in Afrikaanse kleding. Het kunstwerk is gesigneerd door de schilder en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Veiny Plume Tulips

Een drieluik schilderij geschilderd door Elizabeth. Je ziet drie tulpen geschilderd op een bruinachtige achtergrond. De schilder heeft haar werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Frozen Delight

Een drieluik schilderij geschilderd door de kunstenaar Lennox. Het kunstwerk is een ijzig landschap met een blauw rode doorsnijding. Het werk is 100 % met de hand geschilderd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Drieluik honden

Dit is een schattig drieluik schilderij van drie verschillende hondjes. Deze honden zijn ook apart te verkrijgen in een groter schilderij. De honden zijn geschilderd in de kleuren bruin, wit zwart, geel en blauw op een grijze achtergrond.

naar de website

Schilderij Retro Lines

Dit moderne tweeluik schilderij heeft retro krullen in een zwarte, strakke omlijsting. Het kunstwerk heet ook Retro Lines. De kunstenaar die het werk heeft geschilderd en gesigneerd is Büttner.

naar de website

Schilderij Crazy Brushes

Een kleurrijk, abstract drieluik schilderij gemaakt door kunstenares Ines. Zij liet haar crazy brushes hun gang gaan met een kleurrijke explosie als resultaat.

naar de website

Schilderij Twilight Walk

Een abstract schilderij geschilderd door Büttner. Het kunstwerk heet Twilight Walk. Het werk is een abstracte weergave van een drukke winkelstraat op een schemerige zomeravond. De schilder heeft zijn werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij Seaside Skyline

Een abstract vierluik schilderij van de kunstenaar Büttner. Het kunstwerk heet Seaside Skyline. het is een skyline aan de kust met grijs tinten geschilderd. De schilder heeft zijn werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Modern City

Een abstract, modern schilderij van kunstenares Ines. Het kunstwerk heet Modern City. Het is een kleurrijke skyline van een moderne stad. De schilder heeft haar werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Poppy 1

Een prachtig drieluik schilderij van kunstenares Elizabeth. Het kunstwerk bevat oranje klaprozen op een witte achtergrond. De schilder heeft haar werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Chamassa

Een drieluik schilderij van kunstenares Elizabeth. Het is een kunstwerk met abstracte vlinders. De meest gebuikte kleuren zijn geel, wit en bruin. De schilder heeft haar werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij Smelly Lavederus

Een drieluik schilderij met blauwe lavendel bloemen geschilderd door Elizabeth. Het kunstwerk is 100% met de hand geschilderd en is ook gesigneerd door de schilder.

naar de website

Schilderij Tulips

Een drieluik schilderij geschilderd door Aleksandra. Op een witte achtergrond zijn prachtige rode en roze tulpen geschilderd. De kunstenares heeft haar werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij Magnolias

Een drieluik schilderij met magnolia's in het roze en violet geschilderd door Aleksandra. De schilder heeft haar werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij African Girls

Dit een een drieluik schilderij van kunstenars Aleksandra. Het kunstwerk heet African Girls en straalt ook echt Afrika uit. Je ziet drie traditionele Afrikaanse vrouwen in traditionele kleding. De meest gebruikte kleuren zijn wit, bruin en zwart. De schilder heeft haar werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij Ironweed

Dit is een drieluik-schilderij van kunstenares Elizabeth. Het kunstwerk is opvallend en een echte eye-catcher in huis. De meest gebruikte zijn bruin, lila en paars. De schilder heeft haar werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij Frichim Place

Een prachtig kleurrijk drieluik-schilderij van de kunstenares Elizabeth. Het kunstwerk is een abstracte city skyline. De schilder heeft haar werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Marirrast Still

Een abstract drieluik schilderij geschilderd door kunstenares Elizabeth. Het kunstwerk is een stilleven van twee bloemvazen met bloemen geschilderd in de kleuren geel, oranje, rood. Het werk is gesigneerd door de schilder en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Oranje Jungle

Een abstract tweeluik schilderij geschilderd door de kunstenaar Büttner. Een prachtig kunstwerk dat goed past in een modern interieur. De meest gebruikte kleuren zijn: oranje, bruin en rood.

naar de website

Schilderij Elsewhere

Een abstract drieluik schilderij geschilderd door de kunstenaar Büttner.De schilder is geïnspireerd door het heelal. De meest gebruikte kleuren zijn wit, oranje, geel en zwart. De schilder heeft zijn werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Dandelions

Een abstract drieluik schilderij geschilderd door Aleksandra. Het kunstwerk heet Dandelions en het zijn paardenbloemen met fantasieletters.De schilder heeft haar werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Houn Haumki

Een prachtig, abstract drieluik schilderij van kunstenares Elizabeth. Het is een kleurrijk kunstwerk met een sixties uitstraling. Het werk is gesigneerd door de schilder en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Climbing

Een modern, abstract drieluik schilderij geschilderd op een grijze en bruine achtergrond. Een kunstwerk dat past in een modern interieur.

naar de website

Schilderij Faces of Venice

Een figuratief drieluik schilderij van kunstenares Sacha. De meest gebruikte kleuren zijn zilver, zwart en zwart-wit. Het kunstwerk heet Faces of Venice.

naar de website

Schlderij Poppies

Een drieluik schilderij geschilderd door kunstenares Aleksandra. Je ziet rode bloemen op een zwart met zilveren achtergrond. De schilder heeft haar werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij Nachtflug

Een prachtig tweeluik schilderij van de schilder Büttner. Het is een kunstwerk met vinders die in de nacht fladderen boven een graslandschap. De meest gebruikte kleuren zijn wit, zwart en grijs.

naar de website

Schildrij Lost in Time

Een krachtig, abstract vierluik schilderij geschilderd door kunstenaar Büttner. Het kunstwerk is geschilderd in zwart, grijs en rood. Het werk staat mooi in een moderne interieur.

naar de website

Schilderij Sensation Area

Een krachtig, kleurrijk drieluik schilderij van de kunstenaar Lennox. Het kunstwerk is geschilderd ij de hoofdkleuren geel, rood, blauw en groen. Een echte aanwinst voor in de huiskamer.

naar de website

Schilderij Protective Love

Een romantisch abstract drieluik schilderij van kunstenares Elizabeth. Het kunstwerk heet protective love. Je ziet een boom met een echtpaar eronder. De schilder heeft haar werk gesigneerd en je kan het werk direct ophangen.

naar de website

Schilderij Special Skyline

Een prachtig, abstracte weergave van een skyline geschilderd door Büttner. De hoofdkleuren zijn bruin en oranje. Dit vierluik schilderij is gesigneerd door de schilder en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Big Village

Dit is een drieluik-schilderij van kunstenares Elizabeth. Het schilderij heet Big Village en dat is ook duidelijk te zien. De stad is namelijk extra groot geschilderd. De schilder heeft het werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Fluthering Butterflies

Een drieluik schilderij van kunstenares Elizabeth. Het is een kunstwerk met vliegende vlinders in verschillende kleuren. Het schilderij heet ook Fluthering Butterflies.

naar de website

Schilderij Tulips in Violet

Een drieluik schilderij geschilderd door de kunstenares Elizabeth. De meest gebruikte kleuren zijn paars, roze, wit en zwart. De schilder heeft haar werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij Foggy

Dit is een abstract drieluik schilderij geschilderd door Bùttner. Het kunstwerk is een prachtig mistig abstract landschap met bomen langs een meer. De meest gebruikte kleuren zijn± blauw, wit en bruin.

naar de website

Schilderij Snowdarling

Een winters drieluik schilderij van kunstenares Elizabeth. Het kunstwerk is geschilderd met de kleuren zwart, wit en grijs. Echte winterse kleuren.

naar de website

Schilderij White Tulips

Een prachtig drieluik schilderij geschilderd door Aleksandra. Je ziet witte tulpen geschilderd op een bruine achtergrond. De kunstenares heeft haar werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Picknick

Een drieluik-schilderij geschilderd door kunstenares Ines. Het schilderij heet Picknick. Het kunstwerk is een zomers landschap aan een meer. De meest gebruikte kleuren zijn groen, geel, wit en bruin. De schilder heeft zijn werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij Sunset Beauty

Een prachtig abstract schilderij geschilderd door Lennox. Het kunstwerk heeft moderne aluminium verbindingen. De hoofdkleuren zijn brons, goud en groen. Dit drieluik schilderij is gesigneerd door de schilder.

naar de website

Schilderij Oktober Skyline

Een abstract schilderij van de kunstenaar Büttner. het kunstwerk heet Oktober Skyline. Het werk heeft rode en beige tinten en dat maakt het herfst-achtig. Het is dus een skyline van een stad in oktober. De schilder heeft het schilderij gesigneerd.

naar de website

Schilderij Eternal Autumn

Een abstract drieluik schilderij van de kunstenaar Büttner. Het kunstwerk heet Eternal Autumn. De herfst kan niet lang genoeg duren met deze prachtige weergave van dat seizoen.

naar de website

Schilderij Mother Nature

Een prachtig, abstract schilderij geschilderd door de kunstenaar Büttner. Het kunstwerk heet Mother Nature. Je ziet op indringende wijze moeder natuur weergegeven. De schilder heeft zijn werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Phase 1

Een abstract schilderij geschilderd door de kunstenaar Lennox. Een prachtig kunstwerk dat mooi staat op een donkere achtergrond. Het schilderij is vooral geschilderd in grijs, oranje en rood. Het werk staat ook mooi in uw woonkamer.

naar de website

Schilderij Happiness 2

Dit is een bijzonder schilderij van kunstenares Ines. Het is een veelluik met 9 kleurrijke schilderijen. Je kan het kunstwerk op verschillende manieren ophangen Hier zie je een vierkant, maar alle 9 op een rij is ook mooi of een diagonaal langs de trap.

naar de website

Schilderij Contrasting Swirls

Een prachtig, abstract schilderij geschilderd door de kunstenares Elizabeth. Het kunstwerk is een drieluik en geschilderd in het zwart, wit en grijs. Het werk heet Contrasting Swirls.

naar de website

Schilderij Catch that Wave

Dit is een abstract, modern vierluik schilderij van de kunstenaar Büttner. Dit kunstwerk is geschilderd in de hoofdkleuren rood, blauw en wit. De schilder heeft zijn werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Poppy

Een drieluik schilderij van kunstenares Elizabeth. Het schilderij heet Poppy Parade. Het is hand geschilderd en gesigneerd door de schilder.

naar de website

Schilderij Mysterious Seedlings

Dit is een prachtig schilderij van de kunstenares Elizabeth. Het kunstwerk bevat mooi, rode, abstracte bloemen die op het punt staan om hun zaden mee te laten voeren door de wind. De schilder heeft haar werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Dancing Happy Dolls

Een drieluik schilderij geschilderd door Elizabeth. Het is een kunstwerk met kleurrijke vrouwelijke figureren die dansen. Het schilderij heet ook Dancing Happy Dolls. De kunstenares heeft haar werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Pendular

Een abstract vierluik schilderij geschilderd door de kunsenaar Lennox. het kunstwerk is geschilderd in bruin, grijs en rood. Het kunstwerk is 210 bi 70 centimeter dus een groot schilderij.

naar de website

Schilderij Colourful Break

Een abstract drieluik schilderij geschilderd door de kunstenaar Büttner. Het kunstwerk is erg opvallend en kleurrijk in de hoofdkleuren rood, geel, groen en blauw. De schilder heeft zijn werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Red Nation

Een Abstract drieluik schilderij van de kunstenaar Lennox. Het is een kunstwerk met rood bruine vlakken op een witte achtergrond.

naar de website

Schilderij Dragon

Een abstract drieluik schilderij van de kunstenaar Büttner. Het kunstwerk is geschilderd op een grijze en bruine achtergrond. Een prachtig schilderij voor een modern interieur

naar de website

Schilderijen Tips

  • Kunstvoorjou Prachtige drieluik-schilderijen voor verschillende interieurs.
Moderne Kunst!